Lennart Brinkman

Lennart Brinkman

Mijn naam is Lennart Brinkman, en ik samen met mijn partner Natascha en onze twee kinderen, Fleur en Sophie, woon ik al heel lang in Nieuwerkerk aan den IJssel.

Al vele jaren hebben heb ik een feestje gevierd in het oude dorp, eerst ter ere van Koninginnedag en tegenwoordig ter gelegenheid van Koningsdag.

In 2023 ontstond de dreiging dat Koningsdag geen doorgang kon vinden vanwege een tekort aan vrijwilligers en financiële middelen. Samen met mijn vriend Maarten Kroep zijn we gaan kijken wat er hier aan konden doen en mede door de inzet van vrijwilligers en de steun van bedrijven slaagden we erin Koningsdag 2023 door te laten gaan, wat resulteerde in een geslaagd evenement.

Om te waarborgen dat deze festiviteiten de komende jaren even succesvol zullen zijn, hebben we in gezamenlijk overleg besloten een nieuwe stichting op te richten: Nieuwerkerks Oranje. Als secretaris van de stichting zal ik mij inzetten, samen met mijn medebestuursleden, sponsors en overige vrijwilligers, om de komende jaren een schitterend feest te organiseren voor zowel jong als oud. Hopelijk zien we jullie in het oude dorp om er met elkaar een mooi feestje van te maken!

Scroll naar boven