Ja, ik wil vriend van de stichting worden

Door te doneren gaat u akkoord met de algemene voorwaarden die hieraan verbonden zijn. 

* Inclusief €0,36 administratiekosten. Het minimumbedrag is €7,86.
Bedrag € -
Algemene voorwaarden:

Word Vriend van Stichting Nieuwerkerks Oranje

Bij Stichting Nieuwerkerks Oranje streven we ernaar om Koningsdag in Nieuwerkerk aan den IJssel onvergetelijk te maken, en we kunnen dat niet zonder uw hulp. Onze inzet wordt mogelijk gemaakt door de genereuze steun van de “Vrienden van Nieuwerkerks Oranje” en de toegewijde bijdragen van onze gewaardeerde sponsoren.

Vrienden van Nieuwerkerks Oranje
Door uw gulle donaties kunnen wij jaarlijks een scala aan leuke activiteiten organiseren voor de kinderen van Nieuwerkerk. Het zijn deze vrienden die ons in staat stellen om samen te bouwen aan een gemeenschap waarin de jeugd kan opgroeien met onvergetelijke ervaringen en blijvende vriendschappen.

Sponsoren als Hoeksteen van Feestelijkheid
Naast de steun van onze vrienden, spelen onze sponsoren een essentiële rol in het verwezenlijken van onze missie. Zij voorzien ons van de basisbenodigdheden die nodig zijn om onze evenementen te organiseren. Dankzij hun betrokkenheid kunnen wij ervoor zorgen dat elk feestelijk moment tot in de puntjes is verzorgd, waardoor de kinderen zich volledig kunnen onderdompelen in de vreugde van het samenzijn.

Uw bijdrage ondersteunt niet alleen de organisatie van Koningsdag, maar ook de vreugde en de mooie herinneringen die we met duizenden mensen delen. Het helpt ons om de evenementen te verbeteren, nieuwe tradities te creëren en ervoor te zorgen dat kinderen en volwassenen een dag vol plezier en verbondenheid ervaren.

Wilt u deel uitmaken van ons succesverhaal? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe uw sponsoring een verschil kan maken voor Nieuwerkerk aan den IJssel.

Scroll naar boven