U bevindt zich hier:
Over ons

Wij zijn Stichting Nieuwerkerks Oranje

Wij zijn ontstaan uit onze actieve bijdrage aan de organisatie van Koningsdag in 2023. Deze ervaring inspireerde ons om een blijvende impact te creëren voor ons dorp.

Onze missie is duidelijk: we zetten ons in om Koningsdag in Nieuwerkerk aan den IJssel te organiseren en te koesteren, speciaal voor onze gemeenschap en met oog voor de kinderen. We geloven dat lokale evenementen zoals deze de geest van saamhorigheid versterken en onvergetelijke herinneringen creëren voor jong en oud.

Ontdek meer over onze toewijding aan ons dorp en hoe u kunt bijdragen aan de viering van Koningsdag. Samen maken we Koningsdag in Nieuwerkerk aan den IJssel een dag om te onthouden.

Samen voor ons dorp!

1591965926550

Lennart Brinkman

Secretaris

Mijn naam is Lennart Brinkman. Samen met mijn partner Natascha en onze twee kinderen, Fleur en Sophie, woon ik al in Nieuwerkerk a/d IJssel.

1638452389215

Maarten Kroep

Voorzitter

Ik ben Maarten Kroep en woon al bijna mijn hele leven in ons prachtige dorp Nieuwerkerk aan den IJssel. Nu samen met mijn partner Mirelle en twee prachtige kinderen Milan en Marlie en niet te vergeten onze hond Maxie.

Joost

Joost Moons

Penningmeester

Mijn naam is Joost Moons en ik woon samen met mijn partner Mandy en dochter Senna in Nieuwerkerk aan den IJssel. Ik ben geboren en opgegroeid in deze mooie plaats.

Uw bijdrage zorgt voor blije gezichten

Word u sponsor van onze stichting?

Met uw bijdrage zorgen wij voor continuïteit in ons dorp. Bekijk hier onze mogelijkheden of neem vrijblijvend contact met ons op.

Scroll naar boven