Maarten Kroep

Ik ben Maarten Kroep en woon al bijna mijn hele leven in ons prachtige dorp Nieuwerkerk aan den IJssel. Nu samen met mijn partner Mirelle en twee prachtige kinderen Milan en Marlie en niet te vergeten onze hond Maxie.

Voor degenen die me nog niet kennen: ik ben hier opgegroeid, heb jarenlang mijn schatten op de kleedjesmarkt uitgestald en later rond de bar gehangen in het Oude Dorp. Die ervaringen hebben mijn liefde voor ons dorpsfeest alleen maar aangewakkerd, en nu wil ik ervoor zorgen dat het net zo geweldig blijft, of misschien zelfs nog beter!

Koningsdag moet voor iedereen zijn, of je nu jong bent of jong van geest. Als voorzitter van Nieuwerkerks Oranje wil ik samen met jullie dit feest toegankelijk maken voor alle leeftijden en er iets fantastisch van maken. Laten we de oude tradities koesteren en tegelijkertijd nieuwe ideeën verwelkomen. Samen gaan we ervoor zorgen dat Koningsdag een feest wordt waar we allemaal trots op kunnen zijn en waar we met een grote glimlach op terugkijken.

Ik kijk er enorm naar uit om met jullie samen te werken en van Koningsdag in ons dorp een knalfeest te maken!

Scroll naar boven